کانال تلگرام تبلیغات تبلیغات تبلیغات تبلیغات تبلیغات
مالیات‌گیری یا زورگیری؟!

چند دهه از خواسته‌ی به‌حق مردم مبنی بر اعلام دارایی‌های مسئولان ریز و درشت و ایجاد شفافیت‌هایی که جزو حقوق مسلم شهروندی است، می‌گذرد، اما با مقاومت‌‌ها، مخالفت‌ها، کارشکنی‌های ازماه‌بهتران‌ مواجه شده درحالی که هر روز طرح و برنامه‌ای برای مداخله‌های غیرقانونی، خلاف شرع و … در زندگی مردم عادی و معمولی اعلام و اجرایی و سرانجام به دست بردن در جیب ملت منجر می‌شود.

اینکه بخواهند دانه‌درشت‌هایی که مالک و صاحب صدها و هزاران واحد مسکونی خالی در سطح کشور هستند را شناسایی و مشمول پرداخت مالیات کنند، کار چندان دشواری نیست، چراکه امروزه همگان می‌دانند بانک‌ها، شرکت‌های دولتی، وابستگان به قدرت و دارندگان ثروت‌های رؤیایی و …. مخفی‌شده پشت قوانین و ضوابط مندرس و کپک‌زده و قرارگرفته زیر قبای برخی از مسئولان، قادر به تصاحب اموال و املاک بسیار هستند، نه افراد معمولی که با هزاران خون دل و حاصل رنج و زحمت و تلاش، یکی دو واحد مسکونی و یا تجاری را با هدف سروسامان دادن به فرزندان خود، پس از سال‌ها کار و تحمل سختی‌های فراوان، تهیه کرده‌اند!

این سئوال همواره بی‌پاسخ مانده که چرا یقه‌ی کسانی را می‌گیرند که زورمدار و رانت‌خوار نیستند اما غارتگرانِ گلوگشاد و آسوده‌خاطر از حمایت‌های ویژه! باید بتوانند به ثروت‌اندوزی‌های خود ادامه دهند و در پایان هر طرح و برنامه‌ای که اجرا می‌شود، به ریش خلق خدا بخندند؟!

در اینجا باید از حضرت وزیر و معاون وی پرسید که چرا شما دارایی‌ها و املاک خود حداقل در زادگاه‌ا‌تان اصفهان را پیش از همه در سایت ناقص و تمسخرآمیزی که درست کرده‌اید، قرار نمی‌دهید تا مردم بنابر حق و حقوق قانونی و شرعی خود بدانند در کجای جدول ثروت و مکنت قرار گرفته‌اید؟!

جناب آقای وزیرِ اصفهانی و حضرت معاون هم‌ولایتی ایشان ؛

آن فردی که یک واحد مسکونی برای سروسامان دادن به زندگی فرزندش در اختیار وی قرار داده است را با ظلم و زور به بنگاه املاک می‌کشانید تا از ترس تهدیدات همه‌روزه‌ی شما اجاره‌نامه‌ی صوری تنظیم و مبالغی را بیهوده و به‌اجبار به این منظور هزینه کند تا خالی نبودن ملک وی به اثبات برسد؟!، آیا این به‌معنی ترویج عادت دروغ‌گویی و ظاهرسازی نیست؟! و یا ملکی که متعلق به دو و یا چند نفر است را در سامانه‌ی بی‌نظیرتان! بلاتکلیف و سردرگم گذاشته‌اید و مالکان آن را نگران و دغدغه‌مند کرده‌اید! و…..  

شما باید به ما پاسخ دهید که آیا دولت و مجلسِ درواقع همراهتان و به‌ظاهر مقابلتان!، فقط و فقط کمیته انظباطی و تهدید و تنبیه کننده و … هستید و یا وظایف دیگری را قانون بر عهده‌ی شما گذاشته است؟!

آیا ماموریت دارید که سرمایه‌های عظیم سرمایه‌گذاران در بخش مسکن را راهی ترکیه و امارات کنید که البته با موفقیتِ تمام روانه کرده‌اید و هیچ مسئولیتی را در گرانی مصالح ساختمانی به‌ویژه سیمان که این‌روزها بازار قاچاق را رونق داده است، ندارید؟!

جناب وزیر اصفهانی؛

دولت فخیمه‌یِ حضرت روحانیِ روحانی!، هشت سال نسبت به مسکن و مسکن‌سازی بی‌توجه و بی‌اعتنا بوده و جز حرف‌درمانی در این مورد کار دیگری را انجام نداده است، حال در پایان و با نزدیک شدن به هنگام وفات دولت، مسکن‌یار، مسکن‌ساز و مسکن‌نواز و مسکن… شده‌اید وبا شگرد انگلیسی تفرقه بینداز و …..، موجر و مستاجر، کارگر و کارفرما، راننده وسیله حمل‌ونقل عمومی و مسافر و …. را به جان یکدیگر می‌اندازید تا به خیال خام خود، گناهکار، مقصر و … بتراشید و خود را تبرئه کنید؟!

دیگر چیزی را تهِ جیب ملت باقی نگذاشته‌اید که باز هم دست در آن می‌کنید و می‌خواهید در دَم‌های آخر نیز جیب‌ها را به‌کلی بتکانید و بروید!

وزارت باج و خراجتان نیز این موضوع را دودستی چسبیده و ماموران آن هر روز مردم را به مواردی ازقبیل مسدود شدن حساب‌های بانکی و محرومیت‌های متعدد دیگری تهدید می‌کنند، گویی همواره منتظر بهانه و یا بهانه‌هایی هستند که ملت را سرکیسه و از حق حیات به‌کلی محروم کنند.

کار شما مصداق همان ضرب‌المثل معروف و متداول «از آب کره گرفتن!» را دارد. از هر چیز و هر فردی می‌خواهید پول درآورید. حتی کرونا را هم بهانه‌ای برای جریمه‌کردن و پول کشیدن از کیسه‌ی مردم قرار داده‌اید، اما آنچه که در پروتکل‌ها برای شما پول‌ساز نبوده و نیست را آزاد گذاشتید و بی‌خیال شده‌اید!

ادارات، سازمان‌های دولتی و بانک‌ها را برای پول‌سازی باز، اما کسبه را مجبور به تعطیلی کرده‌اید. البته منکر رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی به تمام و کمال نبوده و نیستیم اما می‌پرسیم که مگر «یکی از دَدِه و دیگری ار نَنِه »است!

حتی در لایحه بودجه سال ۱۴۰۰، مبلغ ۴ هزار میلیارد تومان درآمد دولت را از قِبَلِ اخذ جریمه‌های رانندگی مصوب کرده‌‌اند! به این معنی که باید به‌‌بهانه‌ی جریمه رانندگی این مبلغ هنگفت امسال از مردم گرفته شود! و این درحالی است که بازنشستگان و مستمری‌بگیران بیش‌از یک سال برای احقاق حقوق از دست رفته‌ی خود مجبورند در شرایط وحشتناک کرونایی تمامِ خطرات را به جان بخرند و به خیابان‌ها بیایند و عدالت را فریاد بزنند اما به‌اصطلاح «کَکِ هیچ‌کس هم نگزد»!

و در یک کلام باید گفت: «هیهات من‌الذله!»    

  • نویسنده : عزیزالله قهرمانی
  • 29 فروردین 1400