
سایتهای همسریابی یا بنگاه های درآمدزایی؟
مهر ماه سال جاری بود که معاونت ساماندهی امور جوانان وزارت ورزش و جوانان نامهای را برای رسیدگی به فعالیت سایتها و کانالهای همسریابی به دادستانی و پلیس فتا ارسال کرد؛ نامهای که طی آن این معاونت خواستار ورود دادستانی به عنوان مدعی العموم به موضوع شد این در حالیست که علی رغم گذشت چندین ماه، همچنان شاهد فعالیت کلاهبرداران تحت عنوان سایتهای همسریابی هستیم.
محمد مهدی تندگویان معاون ساماندهی امور جوانان وزارت ورزش و جوانان در این باره به ایسنا گفت: از حدود سه ماه پیش تا کنون که نامهای را به دادستان کل کشور و پلیس فتا درباره مسدود کردن سایتها و کانالهای همسر یابی ارسال کردیم و چندین بار پیگیر آن بودیم، متاسفانه به نتیجه خاصی نرسیدیم. یک الی دو مرتبه نامههایی برایمان ارسال شد مبنی بر اینکه معاونت جوانان موارد شناسایی شده از این کانالها و سایتهای همسریابی را به پلیس فتا و دادستانی اعلام کند تا نهادهای ذی ربط به طور جزء به جزء با موارد برخورد کنند.
…………………………………………………………………………………………………………………..
…………………………………………………………………………………………………………………….
گلایه معاون ساماندهی امور جوانان وزارت ورزش و جوانان به خود این وزارتخانه برمیگردد، چراکه هنگامی برنامه جامعی در زمینه ازدواج جوانان در این وزارتخانه تدوین و اجرایی نشده است، لاجرم میدان برای سایتهایی که هدفی جز سوءاستفاده ندارند، باز میشود و به جولاندهی در فضای مجازی میپردازند.
هنگامی که این وزارتخانه به ورزش آنهم تکرشتهای محدود و محصور شده است و میپندارد که تمام مشکل جوانان این کشور در فوتبال خلاصه میشود، بهیقین دست شیادان و خلافکاران در امر ازدواج باز و انبوهی از مشکلات در این زمینه بر دوش جوانان افزوده شده و سنگینی میکند.
ای کاش محدودیت دامنه فعالیت وزارت ورزش و جوانان و تنها پرداختن به فوتبال، منجر به پیدایش لُمپنیسم ورزشی در بخشهایی از این رشته نمیشد و شاهد اینهمه حاشیه دردسرساز در این زمینه نبودیم.
امروز یکی از مشکلات اصلی جوانان برای ازدواج، نبود شناخت لازم درهمسرگزینی و قرار گرفتن آنان در هالههای ابهام و تردید است که این وزارتخانه میتوانست در این زمینه با تشکیل بانک اطلاعاتی محرمانه و بررسی وضعیت طرفین، همکفوها را شناسایی و با سازوکارهای لازم و حسابشده، به یکدیگر معرفی کند.
امروز ناتوانی و نبود امکان لازم در بررسی گذشته و وضعیت واقعی حال متقاضیهای زندگی مشترک به یک اپیدمی مبدل شده و به کاهش قابلتوجه ازدواج و پدیده سیاهی که به ازدواج سفید شهره یافته انجامیده است.
وزارت ورزش و جوانان همچنین میتواند با فراهمسازی امکانات ازدواج با توجه به وسعت داشتههای دولتی خود، به این امری که سرنوشت جامعه و کشور را رقم میزند، کمکهای چشمگیر کند و بخشی از بارهای سنگین را از دوش جوانان بردارد.
در بخش فرهنگی نیز فعالیت چندانی در این زمینه صورت نگرفته و کمکاری در این زمینه موجب افزایش قیدوبندهای بیشازپیش در فرآیند ازدواج شده که البته سریالهای تلویزیونی متهم ردیف اول در این زمینه بهشمار میآیند.
- نویسنده : عزیزالله قهرمانی
- 29 دی 1399
اخبار سیاسی ، فرهنگی ، اقتصادی ، و... از منو سایت انتخاب کنید .
برگزیده ها
- آقای شهردار شیراز برای شما و اعضای شورای این کلانشهر متأسفیم!
- نمیگذاریم بیهویتها هویت شیراز را بسوزانند
- مُقصرانِ بیتقصیر!!
- کی به کیه؟!
- استانداری که اصالتِ خود را ثابت کرد
- سواد رسانهای؛ واجبتر از نان شب
- از رُخدادهای سال ۱۴۰۱ درس بگیریم
- تدفین واقعیت نگاری در روزنامهنگاری
- به جان هم بینداز و شانه خالی کن!
- کُهنه ویروسی که همچنان کُشتار میکند
بیشتر بخوانید
- هیچ نیازی به دشمنی با رییسی نیست!!
- ریزگردهای شوم سیاستزدگی و تنفس سنگین شهر
- آنچه بر رسانهها در این شهر میگذرد
- قانون برای استفاده یا سوءاستفاده؟!
- سه ستون اصلی دیکتاتوری
- نانوشتهها در سالهای ۹۱ و ۹۲
- یک تیتر و چند کلام…..
- لبخندهایی که اخم میشوند!
- ایستایی کرونا در چَرخهی پایمالیِ حقوق شهروندی!
- بحران پوستکلفتی
بایگانی