کانال تلگرام تبلیغات تبلیغات تبلیغات تبلیغات تبلیغات
یک تیتر و چند کلام……

وضعیت یارانه دارو در سال آینده / ردیف اعتباری جدا برای واکسن کرونا

رییس سازمان غذا و دارو جزییات بودجه پیشنهادی برای ارز دارو در سال ۱۴۰۰ را اعلام کرد.

دکتر محمدرضا شانه ساز در گفت و گو با ایسنا، درباره وضعیت ارز دارو در لایحه بودجه سال آینده، گفت: در لایحه بودجه پیشنهادی دولت برای سال ۱۴۰۰، معادل  ۲.۵ میلیارد دلار برای ارز دارو و تجهیزات پزشکی اختصاص داده شده است.

ارز دارو، دولتی می ماند

وی درباره برخی اظهار نظرها مبنی آزادسازی ارز دارو در بودجه سال آینده، افزود: حتی اگر ارز دولتی تمام کالاهای اساسی حذف شود، اما ارز دولتی ۴۲۰۰ تومانی دارو همچنان به قوت خود باقی است.

…………………………………………………………………………………………………………..

………………………………………………………………………………………………………….

به یقین، میزان دغدغه‌مندی دلسوزانه و مدبرانه  دولتمردان در اندازه توجه و اهمیت دادن به سلامتی جسمی و روانی مردم قابل سنجش است. دولت‌هایی که هدفشان پویایی و شکوفایی کشور و جامعه است و جز به تعالی و توسعه همه‌جانبه نمی‌اندیشند، نخستین گام را برای ارتقای سلامتی مردم برمی‌دارند و این مهم را در اولویت نخست برنامه‌های خود قرار می‌دهند.

بدون تردید جامعه‌ای که از سلامتی جسمی و روانی برخوردار نباشد و در آن اندوه و غبارِ یاس و ناامیدی، جای نشاط و شادی را گرفته باشد، هرگز نمی‌تواند مسیر ترقی و تعالی را طی کند و به ورطه نادانی و عقب‌ماندگی می افتد و به قهقرا می‌رود و از اخلاق نیز فاصله می‌گیرد.

البته توجه به سلامتی جسمی و روانی مردم، تنها به دارو و درمان محدود نمی‌شود، چراکه سلامتی جامعه‌‌ نیازمند پیش‌زمینه‌ها و زمینه‌هایی است که امکان حرکت در مسیر سلامت را فراهم می‌کند و بدون هیچ شک و شبهه‌ای، در این زمینه کیفیّت و کمیّت مناسب و متناسب غذا حرف اول را می‌زند و در راس برنامه‌ها قرار می‌گیرد.

دولتمردانی که نسبت به سلامتی مردم بی‌اعتا و بی‌توجه هستند، درواقع در مسیر خط بطلان کشیدن بر باورهای اخلاقی حرکت می‌کنند و پایبندی‌هایی که موجب پایداری‌ها می‌شوند را به آتش می‌کشند. 

تردیدی نیست که جامعه درگیر با دغدغه نان، قادر نخواهد بود در مسیر تعقل و تفکر گام بردارد و همواره در راه رفع نیازهای اولیه متوقف می‌شود و درجا خواهد زد.

مردمی که در رفع نیازهای ابتدایی خود وامانده‌ شوند، چیزی به‌نام شادی و نشاط را حس و لمس نمی‌کنند و بیشتر به خشونت و تندی و دوری از منطق و استدلال متمایل می‌شوند و موج هیجانات آنان را به هر طرفی که باشد، می‌کشاند.      

  • نویسنده : عزیزالله قهرمانی
  • 1 دی 1399