ابتکار مطرح کرد: ایفای نقش در جهان اسلام با تقویت مهارتهای گفتگوی موثر در خانواده
معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهوری، ضمن اعلام آمادگی برای کمک به دختران و کودکان بازمانده از تحصیل، گفت: اگر بتوانیم مهارت های گفتگوی موثر را از سطوح پایین در خانواده تقویت کنیم و تجربیاتمان در این زمینه را به دیگر کشورهای اسلامی منتقل کنیم، نقش خود را در جهان اسلام، به عنوان یک کشور اسلامی که موضوع خانواده خیلی برایش مهم است، ایفا کرده ایم.
به گزارش ایسنا، معصومه ابتکار در مراسم امضای تفاهم نامه با هدف همکاری مشترک سه جانبه، بین معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری، کمیسیون ملی آیسسکو در جمهوری اسلامی ایران و جهاد دانشگاهی الزهرا(س)، ضمن تشکر از دبیرکل کمیسیون ملی آیسسکو، با اشاره به اهمیت موضوع گفتگوی خانواده به ویژه در شرایط همه گیری کرونا، خاطر نشان کرد که این تجربه در سطح ملی به ما کمک کرد تا بتوانیم تجربیاتمان را دراین زمینه، در سطح بین المللی و به جهان اسلام، انتقال دهیم.
معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهوری افزود: موضوع خانواده، در جامعه بین المللی بسیار حائز اهمیت است و جمهوری اسلامی ایران به عنوان یک کشور اسلامی، بر اهمیت خانواده به عنوان نهادی مقدس تاکید دارد.
……………………………………….
………………………………………………
با فراهم شدن زمینه ارتباط فراگیر و تنگاتنگ جهانیان با یکدیگر، بهویژه در فضای مجازی، قضاوتها و نظرها بهشکل دیگری نمود پیدا کرده و نشان میدهد که مردم جهان دیگر به بازیهای سیاسی و گفتوگوهای سیاسیون چندان وقعی نمینهند و ملاک و معیار سنجش و همچنین باورمندی جهانیان، نگاه وضعیت دنیا بنابر واقعیتهای موجود و غیرقابل انکارو پوشاندن است.
یکی از عوامل بسیار تاثیرگذار بر اذهان عمومی، چگونگی اوضاع و احوال اجتماعی و خانوادگی در کشورهای مختلف است که از حقایق پرده برمیدارد و ملاک و معیاری برای الگوگیری و الگوپذیری میشود.
کشورهایی که دچار بحرانهای اجتماعی و خانوادگی شدهاند، بدون تردید نهتنها الگوی پذیرفتنی برای مردم در سطح جهان نخواهند شد، بلکه حکایت آنها مصداق ضربالمثل «ادب از که آموختی، از بیادبان»، است. بهگونهای که کشورهایی که در آنها میزان طلاق بر شمار ازدواج پیشی میگیرد، اعتیاد، بزه و…. گسترش مییابد و سطح فقر و فلاکت بالا میرود و….، نهتنها الگوی مناسبی برای مردم دنیا نیستند، بلکه همگان تلاش میکنند تا کژراهههایی که اینگونه کشورها پیموده اند را هرگز طی نکنند تا به ورطه هلاکت نیفتند.
در یک کلام میتوان گفت که ملاک و معیار قضاوت جهانیان، واقعیتهای موجود است و نه ادعاها و …..
- نویسنده : عزیزالله قهرمانی
- 26 آذر 1399
اخبار سیاسی ، فرهنگی ، اقتصادی ، و... از منو سایت انتخاب کنید .
برگزیده ها
بیشتر بخوانید
- یک تیر و چند کلام…..
- یک تیتر و چند کلام……
- یک تیتر و چند کلام……
- اجرای قانون با اعمال سلیقه و ایجاد مشکل برای مردم
- انتخابات خانه مطبوعات شیراز و ۱+۵ (قسمت دوم)
- یک تیتر و چند کلام……
- ابتلای نیمی از سالمندان بالای ۸۵ سال به «آلزایمر»
- با انگیزهای مضاعف آمدهایم
- لزوم حذف چند مرحله از فرآیند صدور پروانه ساختمانی
- ناکارآمدی سازمان جنگل ها و مراتع و سرخوردگی مردم!
بایگانی