کانال تلگرام تبلیغات تبلیغات تبلیغات تبلیغات تبلیغات
یک تیتر و چند کلام….

دو توصیه پلیس آگاهی ناجا برای جلوگیری از سرقت گوشی

رئیس اداره اجتماعی پلیس آگاهی ناجا برای جلوگیری از سرقت گوشی تلفن همراه توصیه هایی به شهروندان ارائه کرد.

به گزارش ایسنا سرهنگ شهاب امینی اظهارکرد: سرقت به شیوه قاپیدن یکی از شگردهای سارقان است که در این اقدام مجرمانه، افرادی که سرگرم مکالمات تلفنی و فعالیت در فضای مجازی هستند و اغلب تمرکز کمی به محیط اطراف دارند، ممکن است طعمه سارقان شوند.

………………………………………

همان‌گونه که سطح سلامت هر جامعه به میزان سواد بهداشتی جسمی و روحی مردم بستگی دارد، به همان اندازه وسعت امنیت و احساس آن در اجتماع رابطه تنگاتنگی با دانش و آگاهی‌های افراد نسبت به مسایل و موضوعات امنیتی دارد.

بدون تردید مجرمان در نخستین گام در دستیابی به اهداف پلید خود، از نادانسته‌ها و ناآگاهی‌های امنیتی مردم سوءاستفاده می‌کنند و از دانش و آگاهی افراد در این زمینه همواره هراس دارند و به سراغ کسانی می‌روند که در عالم بی‌خبری به‌سر می‌برند.

نقش پلیس در ارتقای امنیت مردم تنها در مراقبت و اقدام خلاصه نمی‌شود، بلکه لازمه ایجاد امنیت و احساس آن، پیش‌از هر کاری، ارایه آموزش‌های امنیتی و ایمنی به اقشار مختلف جامعه است.

البته رسانه‌ها به‌ویژه رسانه ملی که متعلق به آحاد جامعه است، در این زمینه وظایف خطیری را عهده‌دار هستند و باید با روش‌های گوناگون و در سطوح مختلف، مردم را نسبت به شگردهای خلافکاران و مجرمان آگاه کنند.

بی‌‌شک هزینه‌کرد هر یک ریال در زمینه آموزش‌های امنیتی، با صدها ریال خرج در موارد عملیاتی برابری می‌کند و نتیجه‌ای یکسان دارد.

خانواده‌ها، دانش‌آموزان، دانشجویان، کسبه و …. باید نسبت به نوع کار، حرفه و مشغله خود آموزش‌های لازم ایمنی و امنیتی را ببینند و از هوشیاری‌های ضروری در این زمینه برخوردار شوند تا سطح امنیتی جامعه ارتقا یابد و از شمار مجرمان کاسته شود. 

  • نویسنده : عزیزالله قهرمانی
  • 26 شهریور 1399