کانال تلگرام تبلیغات تبلیغات تبلیغات تبلیغات تبلیغات
تضاد ماهیتی نامی که دولت بر خود نهاده است!

تضاد ماهیتی نامی که دولت بر خود نهاده است!

دولتی که پیش از انتخابات ریاست جمهوری، محوری‌ترین شعار تبلیغاتی خود را «اعتدال» قرار داده بود و وعده‌ی تحقق دولت «تدبیر و امید» را می‌داد، امروز پس از چند سال به‌یقین می‌توانیم از این دولت به‌عنوان بی‌تدبیرترین و ناامیدترین دولت تاریخ کشور یاد کنیم.

اتفاقات دی، آبان و … همه زاییده‌ی تدبیرهای این دولت بی‌تدبیر بوده است که البته در هیچ دولتی تاکنون چنین سابقه‌ای را نمی‌توان یافت.
بگذریم و به همین هنگامه‌ی کرونا بپردازیم و از مدبرانه! رفتار کردن‌های این دولت سخن بگوییم.
در این دو ماه کرونایی اهالی تدبیر و امید! نه‌تنها یک ریال از هزینه‌های مصرف آب، برق، گاز و … را به مردم نبخشیدند، بلکه همواره بر طبل خیر و خیرات، بخشش و گذشت و … کوبیدند و موذیانه دست در جیب مردم کردند.
برای امور خیر و خیراتی، اشک تمساح ریختند و در وصف بذل و بخشش شعرها سرودند و رفع و دفع مشکلات و سختی‌ها را از مردم توقع داشته‌اند!
اقدام اخیر این مدبران! که در کاخ سعدآباد به قرنطینه نشسته‌اند و دوماه تمدید اجاره‌نامه‌ها را بدون درنظر گرفتن پیامدهای آن و درست برخلاف اصول دینی، اخلاقی، عرفی و …. به‌اصطلاح مصوب کرده‌اند، مصداق ضرب‌المثل « خرج که از کیسه‌ی مهمان بود/ حاتم طائی شدن آسان بود…….است و مداخله در امور شخصی مردم محسوب می‌شود.
چه بسیار موجرانی هستند که با داشتن یک ملک اضافه‌ای که حاصل زحمات و رنج‌های عمرشان است، برنامه‌ریزی‌های خود را کرده‌اند و این مداخله‌ی زورگویانه می‌تواند شیرازه‌ی دفتر زندگی آنان را از هم گسست دهد و موجب مشکلات و معضلات بی‌شمار اجتماعی، اقتصادی و…. شود.
از سوی دیگر این حضرات باتدبیر! آیا نمی‌توانند بفهمند که سرازیر شدن سیل مستاجر در فصل تابستان به‌دلیل همین مصوبه‌ی مدبرانه! چه بلایی را بر سر آنان خواهد آورد و با مشکل کمبود املاک اجاره‌ای و پیامدهای آن مواجه خواهیم شد؟!
آیا این کاخ‌نشین‌های به‌دور از مردم نمی‌توانند درک کنند که چه اختلافاتی را بین موجران و مستاجران به‌وجود آورده‌اند و میزان هجوم به مراجع انتظامی و قضایی چقدر بالا خواهد رفت؟!
آیا اختلاف‌افکنی بین موجر و مستاجر همانند ایجاد تضاد بین کارگر و کارفرما و از این دست اقدامات، همان سیاست کثیف انگلیسی «تفرقه انداز و دولت باش!» نیست؟!
آیا این‌همه مداخله در زندگی شخصی مردم کم بود که اینک فضولی در املاک مردم را نیز به آن‌ها اضافه کرده‌اند؟!
بی‌تردید این‌همه تدبیر و ایجاد امید در جامعه برای همیشه در تاریخ کشور ماندگار خواهد ماند و آیندگان به این مدبرانِ امیدوار همواره آفرین خواهند گفت و به یاد دوران قاجار خواهند افتاد که تمام اموال و… مردم متعلق به شاه بود و چنانچه حضرت سلطانِ ظِل‌الله اجازه می‌داد، مردان می‌توانستند همسر خود را به خانه ببرند!

  • نویسنده : عزیزالله قهرمانی
  • 16 اردیبهشت 1399